IKEA YATAKLI SİNEMA SALONLARINI SUNAR

IKEA YATAKLI SİNEMA SALONLARINI SUNAR


Sinemada Ev Keyfi


Ev sinema sistemlerinin yükselişi, 56 ekran TV'den beyaz perdeden hallice ekranlara geçilmesi ve sinema biletlerinin gitgide cep yakar hale gelmesiyle sinema salonları çöküş dönemine girmiş vaziyette. Çoğu film daha gösterime girmeden önce Torrent'e düşüyor, insanlar da o filmi evinin rahatlığında dilerse pantolon bile giymeden ve mısır & kola menüsüne asgari ücretin günlük karşılığını vermeden izleyebiliyor. Hal böyle olunca sinemalar iflasın eşiğine koşa koşa sürükleniyor. 

 

 

Evimizin her şeyi Ikea, 'Wake Up Love' kampanyası dahilinde Rusya'nın Khimki şehrindeki bir sinema salonunu ele geçiriyor ve salonda sinema izleme kültürünü bir sonraki boyuta taşıyor. İsveçli markanın showroom'larında görmeye alışık olduğumuz çiçek gibi yataklarını sinema salonuna taşıyan Ikea, tam bir esnaf ağzıyla konuşursak "Ev gibi bir salon" yaratıyor. Olan bitenden bihaber izleyicilere, bir bilet fiyatına ev konforunda sinematik şölen armağan eden Ikea'nın kampanyası 14 Aralık'ta sona eriyor. 

 

 

"Evde sinema keyfi" isimli ağzı burnu kırılası klişe cümleyi "Sinemada ev keyfi"ne çeviren IKEA'ya teşekkür etmiyoruz, zira bizim ülkede bu uygulama yok. Pijamalarımızı çektik bekliyoruz.