INSTAGRAM’DAN TWITTER’A: SEN Mİ BÜYÜKSÜN, YOKSA BEN Mİ ?

INSTAGRAM’DAN TWITTER’A: SEN Mİ BÜYÜKSÜN, YOKSA BEN Mİ ?


Instagram'da Bayram Havasi


Hayatımıza jet hızıyla giriş yapmasıyla, fenomen yüreklere yer açmasıyla ve şıkır şıkır filtreleriyle fotoğraf çekmeye ve paylaşmaya boyut atlatan Instagram, sosyal medya ağlarını yıktı geçti.

 

Renkli ojesinden kedisine, yemeğinden kıyafetine, pahalı yaz tatilinden hiç yaz tatiline çektiği fotoğraflarını filtreleyerek paylaşmaktan kendini alamayan kullanıcıları sayesinde, Instagram aylık 300 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğunu duyurdu. 284 milyon aktif aylık kullanıcıya sahip olan Twitter, böylece sosyal medya çekişmelerinde Instagram’a karşı nakavt oldu.

 

 

Instagram’da günlük video ve fotoğraf paylaşımının da 70 milyona ulaşmasıyla şimdilik Facebook ve Instagram’ın sahibi olan, yakın zamanda internetin sahibi olmasını beklediğimiz Mark Zuckerberg, Instagram CEO’su Kevin Systrom ile birlikte mutluluktan gerçek anlamda havalara uçtu. Instagram’ın merkez bürosunda bulunan “Gravity Room”da Kevin Systrom ile poz veren Zuckerberg, bu fotoğrafı kendi Instagram hesabından paylaştı.

 

 

 

Congrats to the Instagram community for reaching 300 million people! Here's a photo of Kevin and me celebrating in the Instagram gravity room.

Mark Zuckerberg (@zuck) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()