MILEY CYRUS KAFAYI YAKTI (YİNE)

MILEY CYRUS KAFAYI YAKTI (YİNE)


Bitsin Artik Bu çile


Diline bir türlü hakim olamayan, marihuana kullanmanın normal kabul edildiği bir evde büyüdüğünü açıklamasıyla ergenliği hakkında bazı taşları kafamızda oturtan, boş zamanlarını gülle üstünde sallanarak değerlendiren Miley Cyrus, görsel sanata el attı. Miami'de vuku bulan Art Basel'da yine hayli psychedelic bir performansa imza atan Cyrus'a son dönemde yediği içtiği ayrı gitmediği Flaming Lips frontman'i Wayne Coyne eşlik etti. 

 

 

 

Arkasına MOCA'nın eski yöneticisi ve sansasyonel bir küratör olan Jeffrey Deitch'i alan Cyrus, Noel ağacı süsüne benzeyen bir kıyafet giyip sahnede sigara tüttürerek The Beatles'tan 'Lucy in the Sky With Diamonds'ı söylediği gecede kendini görsel sanatçı ilan etti. 2014'ün kendisi için çok zor geçtiğini, biricik köpeğinin ölümüyle yıkılıp twerk yaparken çok yorulduğunu söyleyen Cyrus için Jeffrey Deitch, "Adamın dibi" dedi. Performansından önce Raleigh Hotel'de çöpten hallice tasarımlarını sergileyen Miley Cyrus, görenleri yine büyülemedi. 

 

 

Şarkıcı, tasarımcı, modacı, twerk'çü başı ve diğer her şey olan Miley Cyrus'ın emekliye ayrılıp Ayvalık'ta sessiz bir hayat süreceği günleri iple çekiyoruz.