NARMANLI HAN’I KAPLAYAN SEVİMSİZ IPHONE PANOSU TARİH OLDU

NARMANLI HAN’I KAPLAYAN SEVİMSİZ IPHONE PANOSU TARİH OLDU


Sosyal Medyanin Gücü


Geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesi'nin hali hazırda oynanan kimyasına bir katkıda daha bulunarak kara bulut gibi tepemize çöken devasa iPhone panosu artık yok. Panonun sosyal medyada büyük tepki toplamasının ardından Change.org’da geçtiğimiz cumartesi günü başlatılan kampanya birkaç saat içinde yüzlerce kişiye ulaşınca Apple Türkiye reklam panosunu kaldırmayı kabul etti. Bu kampanyanın arkasındaki gizli kahraman ise, Paris’te doktorasını yapmakta olan bir öğrenci.

 

 

Satıldığı için kaderinin çizilmesini bekleyen güzelim Narmanlı Han'ın tüm cephesini kaplayan dev panonun yankı uyandırmasının ardından Apple CEO'su Tim Cook’tan şirketin Türkiye’de yöneticilerine kadar pek çok kişiye ulaşan kampanya, sonunda amacına ulaştı. Bugün itibariyle sevimsiz pano Narmanlı Han'ın cephesinden kaldırıldı.

 

Sosyal medyanın doğru şekilde kullanıldığında nelere kadir olabileceğine bir kez daha tanıklık etmiş olduk. Emeği geçenlere ve insanların haklı isteğine kulak veren Apple yetkililerine teşekkür ediyoruz.