NIKE VE MCBESS ORTAKLIĞIYLA KİŞİYE ÖZEL VİDEO

NIKE VE MCBESS ORTAKLIĞIYLA KİŞİYE ÖZEL VİDEO


Spor İçin Dökülen Terler


Sporun ve sporcunun dostu Nike, Fransız illüstratör/yönetmen McBess ile el ele verip şahane bir projeye imza attı. 100.000’den fazla Nike+ kullanıcısı için kişiye özel yıllık rapor maiyetinde animasyon bir video hazırlayan Nike ve McBess, böylece 2014 boyunca nerelerde kaç kilometre koştuğunuzun çetelesini tuttu.

 

 

 

1 dakikalık kısa video, geçtiğimiz 12 ay boyunca spor için sarf ettiğiniz eforu, döktüğünüz terleri hızlı bir şekilde önünüze seriyor ve sizi bir sonraki sene için cesaretlendiriyor. Kişisel videonuzda, yürüme ve koşma boyunca kat ettiğiniz mesafe, hız ve sürenizin depolandığı Nike ve Apple’ın ortak çalışmasıyla yaratılan, ayakkabınıza koyduğunuz sensör ve kolunuza bağladığınız bantla çalışan Nike+ aygıtındaki kişisel bilgileriniz kullanılıyor.

 

 

 

Outdo You With Nike+ isimli videoyla tanıtılan bu kişiye özel şahane çalışma, ne yazık ki sadece yaptığınız sporun çetelesini tutan ve sosyal ağlarla paylaşabilen bir Nike+ ürünü olan Nike Fuel isimli bilekliği yeterince kullanmış olanlar için geçerli.