RYAN GOSLING’İN YÖNETMENİ OLDUĞU FİLMİN YÜZÜNE BAKMIYORLAR

RYAN GOSLING’İN YÖNETMENİ OLDUĞU FİLMİN YÜZÜNE BAKMIYORLAR


İlk Yönetmenlik Tecrübesine Sürpriz Darbe


Ryan Gosling’in ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmi Lost River, 2014 Cannes Film Festivali’nde Un Certain Regard kategorisinde gösterilmişti. Festivalin ardından film eleştirmenlerinin arkasından demediğini bırakmadığı film, yaygın gösterime maalesef giremeyecek gibi gözüküyor.

 

 

İki çocuk annesi Billy ile büyük oğlu Bones’un karanlık ve fantastik bir dünyaya doğru sürüklenişini anlatan Lost River’ın 2015’te beyazperdeyle buluşması planlanıyordu. Amma velakin, Ryan Gosling’in ilk yönetmenlik tecrübesi olan ve How to Catch a Monster ismiyle duyurulan daha sonrasında ise Lost River adını alan film, topladığı eleştiriler yüzünden ummadığı bir reaksiyonla karşılaştı.

 

 

 

Başrollerinde Christina Hendricks, Iain De Caestecker, Saoirse Ronan, Eva Mendes ve Ben Mendelsohn’un yer aldığı filmin beyazperde hayalleri, Warner Bros’tan gelen açıklamayla suya düştü. Filmin sinema salonlarında gösterime girmesi yerine Warner Bros Home Entertainment etiketi ile Nisan ayında DVD/Blu-Ray olarak yayınlanmasına karar verildi.