SIZAN SONY BELGELERİ YENİ JAMES BOND’U PARMAKLA MI GÖSTERİYOR?

SIZAN SONY BELGELERİ YENİ JAMES BOND’U PARMAKLA MI GÖSTERİYOR?


Hacker'lar Sony'nin İflahini Kesmeye Devam Ediyor


Sony'nin başı çok ağrıyor, daha da ağrıyacağa benziyor. FBI'ın açıklamasına göre arkasında "Kuzey Kore Hükümeti"nin bulunduğu hacker grubu, The Interview filmi yüzünden başlattıkları istilayı her geçen gün daha da ileri boyutlara taşıyor. Şirket içi üst düzey yöneticilerin, oyuncuların ve film yapımcılarının yazışmalarının internete sızmasıyla büyüyen kriz, The Interview'un üzerinde yoğunlaşan terör tehditleriyle son aşamasına ulaşmıştı. Derken sızan yeni belgeler, "Ulaşmıştı" deyip geçmemize maalesef izin vermedi.

 

 

Sony krizinin bizlere sunduğu son dedikodu, Daniel Craig sonrası James Bond tahtına geçmesi muhtemel oyuncu oldu. Daha evvelden de sıkça tartışması yapılan "Siyahi James Bond" fikrinin resmiyete yaklaştığını düşündüren yazışmaların odak noktasındaki kişi, The Wire ve Mandela gibi projelerle yıldızını iyice parlatan İngiliz aktör Idris Elba. James Bond fanatiklerinin de 007 olarak görmek istediklerini daha evvelden dile getirdikleri Elba, 4 Ocak 2014 tarihli bir mail yazışmasında karşımıza çıkıyor.

 

 

Sony başkan vekili Amy Pascal'ın Columbia Pictures'tan Elizabeth Cantillon'a gönderdiği mail'de geçen "Idris Elba yeni James Bond olmalı" cümlesi, serinin Daniel Craig'den sonraki yeni başrol adaylığında İngiliz aktörle ciddi düşünüldüğünü kanıtlıyor.