SOUNDTRACK’TE ZİRVE ANI: INHERENT VICE

SOUNDTRACK’TE ZİRVE ANI: INHERENT VICE


Yeni Jonny Greenwood Harikasini Dinleyin


Sevgilimizi bekliyoruz, havaalanında anne baba bekliyoruz, bankamatikte sıra bekliyoruz ve tabii ki Inherent Vice'ı bekliyoruz. Dönemimizin en kaliteli işlerine mühür basan yönetmenlerinden Paul Thomas Anderson'ın şimdilik son harikasını deliler gibi bekliyoruz. Sadece filmin kendisini değil, soundtrack'ini de bekliyoruz. Daha doğrusu bekliyorduk. Çünkü en az film kadar ilgiyi hak eden Inherent Vice soundtrack'i Spotify'dan an itibariyle önlü arkalı, sağlı sollu dinlenebiliyor. Paul Thomas Anderson'ın Radiohead'den ayarttığı Jonny Greenwood'la soundtrack ortaklığını devam ettiren albüm, soundtrack resmi geçidi gibi geçen 2014'ün final kutsamasını yapıyor.

 

 

Jonny Greenwood bestelerinin haricinde yayınlanmamış Radiohead şarkısı Spooks, Neil Young, Can, Les Baxter ve Minnie Riperton şarkılarının yer aldığı soundtrack'e ilk görüşte aşık olmamak elde değil.

 

 

Interstellar, The Double ve Nightcrawler gibi harika soundtrack'lere sahip filmlerin yanlarında yer açtığı soundtrack'i dinleyin, bir daha dinleyin, bir daha bir daha dinleyin. Sonrası ver elini 9 Ocak 2015'te gösterime girecek filmin kendisine!