TUMBLR 2014’ÜN EN İYİ 20 MODELİNİ AÇIKLADI

TUMBLR 2014’ÜN EN İYİ 20 MODELİNİ AÇIKLADI


Güzeller Geçidi


Yıl sonu geldi ve herkes en'lerini açıklamakta. Forbes'un En Zenginler, TIME'ın En İlham Verici İnsanlar, GQ'nun En Seksi Erkekler listelerini ezberlediyseniz, Tumblr'ın da size diyecekleri var. Her ayın başında 'Welcome December', 'Be Good November' gibi klişelerle insanın gözünü acıtabilen Tumblr, 2014'ün en popüler 20 modelini açıkladı. 

 

 

Birinciliği Kardashian Ailesi'nin en hatta tek güzel olmasıyla meşhur üyesi Kendall Jenner kimseye kaptırmazken, ikinciliği İngiliz asaletini dünyaya yayma konusunda Kate Moss’un el verdiği Cara Delevingne ve üçüncülüğü de Victoria's Secret meleklerinden Candice Swanepoel kaptı. Justin Bieber ve Orlando Bloom'un bar kavgasının mimarı Miranda Kerr dört numaraya otururken, beşinci sırada ise kadınların idolü, erkeklerin ise gönüllerindeki sevgilisi Kate Moss bulunuyor.

 

 

21 yaşındaki Macar güzel Barbara Palvin'in altı numaradan girdiği listede, kaküllleri ve Alex Turner'ın küllerinden kurtulmaya çalışan Alexa Chung yedinci ve Benjamin Button gibi yaşlanan Naomi Campbell ise sekizinci oldu. Aksanına aşık olunası Jason Statham'ın başını bağlayan Rosie Huntington-Whiteley dokuz numarayı kaparken, on numaraya Acun'la evlenirse adını Ayşegül’e çevirecek Adriana Lima yerleşti.

 

 

 

Listede ilk 10'a giremeyenler şöyle:

11- Dita Von Teese

12- Karlie Kloss

13- Jourdan Dunn

14- Magdalena Frackowiak

16- Joan Smalls

17- Chanel Iman

18- Lindsey Wixson

19- Natasha Poly

20- Daphne Groeneveld