YENİ HAN SOLO’MUZ AARON PAUL OLABİLİR

YENİ HAN SOLO’MUZ AARON PAUL OLABİLİR


Jesse Pinkman'a Hak Ettiği Terfi Geliyor


Dümeninde J.J. Abrams’ın olduğu Star Wars: The Force Awakens’ın vizyona girmesine bir sene var. Bu bir sene boyunca içimizde büyüyen heyecan dalgasını nerelere atsak, nerelere gömsek bilemiyoruz. Neyse ki seriden gelen dalgalı haberler sayesinde güç bir an olsun yanımızdan ayrılmamaya kararlı gözüküyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda ünlü yönetmen Ivan Reitman'ın The Empire Strikes Back okumasında Luke Skywalker'ı kaparak Albuquerque'den Hoth Sistemi'ne transfer olan Aaron Paul'ün yolu bir kez daha ve bu sefer çok daha önemli bir şekilde Star Wars'la kesişebilir. Disney'in daha evvel belirttiği üzere üç yeni Star Wars filminin arasındaki senelerde birer adet spin off film izleyeceğiz. Bu spin off projelerle ilgili olarak bugüne kadar sürüyle dedikodu yayıldı. Bu dedikodulara son olarak eklenen Han Solo spin off filmi ise çok heyecan verici bir başrol adayıyla karşımıza çıktı.

 

 

Godzilla ile yeteneğini bir kez daha kanıtlayan Gareth Edwards'ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı ve 16 Aralık 2016'da vizyona girecek filmin içeriği ve başrol adayıyla ilgili haber, Star Wars serisi ile ilgili haberleri çok önceden duyuran kulağı kesik portal Making Star Wars'tan geldi. Sitenin haberine göre; genç Han Solo'yu merkez ilçesi yapacağı iddia edilen filmin başrolü için en büyük aday Breaking Bad terk Aaron Paul.

 

 

Biz, Aaron Paul'un Jesse Pinkman rolüyle kanıtladığı it kopukluğunun Han Solo'nun mizacıyla uyuşacağını düşünüyoruz. Peki siz ne düşünüyorsunuz?