BETTER CALL SAUL’DA WALTER VE JESSE OLACAK MI?

BETTER CALL SAUL’DA WALTER VE JESSE OLACAK MI?


Tübitak Sorusu


İhtimali ufak çapta tansiyon çıkmasına sebep olan olasılık hakkında yapımcılar konuştu.

 

Breaking Bad efsanesi hakkında söylenebilecek her şey söylendi. Bryan Cranston ve Aaron Paul’un oyuncularına methiyeler yazıldı. Dizinin senaryosu, kurgusu, sahneleri hala damağımızda yerini koruyor. Hal böyle olunca Breaking Bad’den uyarlanan Better Call Saul adına heyecanlanmak için elimizde her türlü veri mevcut diyebiliriz.

 

Bugün uzun ve güzel, güzel ve de heyecanlı fragmanı BURADA yayınlanan Better Call Saul hakkında bir soru hala kafamızda güzel bir hacim kaplıyor: “Dizide Walter White ve Jesse Pinkman’ı görebilecek miyiz?” 

 

 

Better Call Saul projesi ilk çıktığı zaman Walter ve Jesse’nin dizide olması fikrine sıcak bakan ve içimize umut fidanları eken yapımcılar sonunda resmi bir açıklama ile karşımıza çıktı. AMC’nin panelinde konuşan dizinin yapımcısı Peter Gould, teknik olarak böyle bir olasılığın mümkün olmadığını söyledi. Dizinin Breaking Bad hadisesinden altı yıl öncesini işlediğine dikkat çeken Gould; o dönemde Jesse’nin ortaokulda, Walter’ın işinde gücünde olduğunu söyleyerek hayranların vicdanına seslendi ve ekledi: “Biz dizinin kendi ayakları üstünde durmasını istiyoruz. Kimseyi boş vaatlerle kandırma gibi bir niyetimiz yok.”

 

Walter White ve Jesse Pinkman’ı bir arada görme umudumuz başka bahara kaldı…