BİZİM EV KADROSUNUN PİLAV GÜNÜ KEYFİ

BİZİM EV KADROSUNUN PİLAV GÜNÜ KEYFİ


Nostalji rüzgarları


80’lerin sonunda 90’ların başında çocuk olan herkesin izlediği ve “Everywhere you look (everywhere), there’s a heart (there’s a heart), a hand to hold on to…” nakaratlı jenerik müziğine İngilizce’sinin elverdiği kadar eşlik ettiği dizi Full House a.k.a. Bizim Ev, bitmesine en çok üzüldüğümüz dizilerden biri oldu. Tanner ailesine uzaktan akraba olmamızı sağlayan, Olsen ikizlerine şöhret kapılarını açan, Jesse dayı ile 6-28 yaş arası tüm XX’leri büyüleyen Full House’a devam bölümlerinin çekilmesi bir hayalden öteye gidemezken kadro, dizinin yaratıcısı Jeff Franklin’in doğum günü münasebetiyle bir araya geldi.

Doğum gününe Olsen ikizleri dışında neredeyse herkes katılırken, Lori Loughlin a.k.a Becky ve John Stamos a.k.a. Jess’in Benjamin Button’a devam filmi çektikleri görüldü. Geceyi Instagram hesabından canlı yayınlayan Loughlin, Bob Saget (Danny Tanner), Candace Cameron-Bure (DJ) ve Jodie Sweetin (Stephanie) ile sıra sıra poz verdi. Oyuncu kadrosunun, Full House jenerik müziğini de seslendirdiği gece, diziyle birlikte çocukluk özlemimize de tavan yaptırdı.

Sizi, San Francisco’nun dik yokuşlarına, tramvaylı yollarına, Golden Gate Köprüsü’ne ve kibrit kutusuna benzeyen evlerine odaklanan açılışıyla San Francisco tanıtım filmini andıran Full House jeneriğine bırakıyor, naftalin kokulu 86 saniye diliyoruz.