FACEBOOK VE TWITTER’DA SİZİN İÇİN AJANLIK YAPAN UYGULAMA

FACEBOOK VE TWITTER’DA SİZİN İÇİN AJANLIK YAPAN UYGULAMA


Stalking Maratonu Başlasın


Stalking yalnızca kıskançlık, merak ve sıkıntı gibi etkenlerden doğan bir uğraş değil, ziyadesiyle ince bir sanat. Stalking sayesinde tek kale maç yaptığından emin olamadığınız sevgilinizin, her sabah kahve alırken karşılaştığınız o gizemli tipin ya da bir partide gördüğünüz o müstakbel sevgilinin GBT’sine bakabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımların IQ testi görevi gördüğü teknoloji çağında, yalnızca kullanıcı adını bildiğiniz birini Instagram ve Facebook hesabı sayesinde annesinden iyi tanıyabilir, sevgilinizi bir FBI ajanı edasıyla takibe alabilirsiniz.

Facebook’un, tasarımına bir kadın eli değmiş olması hayli muhtemel özelliği Hareketler Dökümü, birini takip etme konusunda en etkili yöntemken ne yazık ki bu şerefe nail olabilmek için mevzu bahis şahsın şifresini bilmek gerekir. Takip ettiğin insanların beğendiği fotoğrafları ve takip ettiği insanları Hareketler kısmında gösteren Instagram’ın aksine stalking dostu olmayan Twitter, bu takip işini biraz zorlaştırır.

Eğer stalking’e bu kadar mesai ayıracak haliniz yoksa; ama meraktan çatlamayı da canınız çekmiyorsa sizi hemen yeni özel ajanınız Starlike ile tanıştıralım. AOL’un yeni uygulaması Starlike, 10 saniyede telefonunuza iniyor ve bir ömür en  sadık bekçiniz oluyor. Twitter, Facebook ve LinkedIn hesaplarınıza bağlanan uygulama, arkadaşlarınız kimi favorilerine eklemiş, kimin fotoğrafını beğenmiş her şeyi size rapor geçiyor, böylece elinizden uçan ve hatta kaçan bile kurtulamıyor.

Haydi stalking maratonunuz hayırlı olsun.