GENİŞLİYOR EVET KADRO (YODA’NIN YALANCISIYIZ)

GENİŞLİYOR EVET KADRO (YODA’NIN YALANCISIYIZ)


Star Wars: The Force Awakens Kadrosunda Yeni İsimler 


Star Wars efsanesinin yedinci filmle devam edeceği haberi duyurulduğundan beri sinema camiasını felaket bir telaş aldı… Negatif ve pozitif eleştiri oklarını bir potada eritmeyi başaran J. J. Abrams’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Star Wars: The Force Awakens filmi; ilk görüntülerdi, fragmandı ve oyuncu kadrosuydu derken taksit taksit filmin reklamını yapmaya devam ediyor.

 

Kasım sonunda yayınlanıp tansiyonumuzu yükselten ve Star Wars damarımızı canlandıran 1.5 dakikalık fragmanında tanıştığımız yepyeni karakterlerin olası isimleri yaklaşık 1 ay önce bildirilmişti. John Boyega’nın Finn, Daisy Ridley'nin Rey, Oscar Isaac'in pilot Poe Dameron isimli karakterleri canlandıracaklarını öğrendiğimiz film, kadrosuna yeni oyuncular eklemeye devam ediyor.

 

 

 

Twitch Film ve The Hollywood Reporter’ın haberine göre, dövüş filmlerinin sınıf başkanı olmaya aday The Raid ve The Raid 2 filmlerinden dayakçı isimler kadroya eklendi. Gareth Evans’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu The Raid serisinin yıldızı Iko Uwais, Man Dog karakteriyle tanıdığımız Yayan Ruhian ve Assasin karakteriyle bilinen The Raid 2’nun son dayakçısı Cecep Arif Rahman, Star Wars: The Force Awakens’ın yıldızlar geçidi kadrosuna dahil oldu. Hangi karakterleri canlandıracakları konusundaysa henüz bir bilgi yok ama olsun varsın…

 

 

 

Aralık 2015’te gösterime girmesi planlanan Star Wars: The Force Awakens’ın kadrosunda aynı zamanda Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Peter Mayhew, Anthony Daniels, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Warwick Davis ve Max Von Sydow gibi isimler de yer alıyor.