HARRY POTTER ÇİZGİ ROMANINDAN TADIMLIK

HARRY POTTER ÇİZGİ ROMANINDAN TADIMLIK


O Kütüphaneler Açilsin


Ailemizin şimşekli yiğidi Harry Potter’ın çizgi romanından ilk görseller geldi.

 

Bir jenerasyonu kendiyle birlikte büyüten Harry Potter hala popüler kültürün en önemli figürlerinden biri olarak arzı endam ediyor. Sihri günlük hayatımıza sokan, normalde on sayfa okumayan çocuklara binlerce sayfa kitap okutan Harry Potter serisi, bilimum şekilde hayatımıza girdi. Seriyi şimdi de çizgi roman olarak karşılamaya hazırlanıyoruz.

 

Ödüllü sanatçı Jim Kay’in çizimleriyle hayat bulacak olan Harry Potter çizgi romanı, 110 sayfadan oluşacak. Harry Potter ve Felsefe Taşı’na girişen Kay projeyle ilgili olarak “Böylesi bir efsaneyi baştan aşağı yeniden yaratma şansı verildiği için kendimi inanılmaz şanslı hissediyorum. Rowling’in serisinin tüm derinliğini ortaya koymak istiyorum.” dedi.

 

Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy ve Hagrid’in görselleri basına sızdırıldı fakat Harry Potter çizimi gelmedi. Jim Kay’in kendine sakladığı çizimi görmek için sizi BURAYA alalım. 

 

Her sene bir kitap yayınlamayı planlayan Jim Kay, planına sadık kalırsa Deathly Hollows’u görmek için 2021 yılını beklememiz gerekecek.

 

Ron Weasley

 

Hermione Granger

 

Draco Malfoy

 

Hagrid