JUDD APATOW VE THE SIMPSONS SONUNDA KAVUŞTU

JUDD APATOW VE THE SIMPSONS SONUNDA KAVUŞTU


Homer Ve Bart’in Geç Gelen Dostluğu


Judd Apatow’un The Simpsons hayali 25 yıl sonra gerçek oluyor.

 

Sinemanın en özgün komedi filmlerinden bazılarının sebebi, gülmekten akan yaşlarımızın sorumlusu Judd Apatow, şu an için her istediğini el edebilecek güçte olabilir ama bir zamanlar öyle değildi. Bugünün mizah devinin 1990 yılında tek istediği, The Simpsons’ta yer almaktı. 25 yıl önce, daha henüz The Simpsons’ın 6 bölümü yayınlanmışken dizinin büyük bir hayranı olan genç Judd Apatow dizi için bir bölüm kaleme aldı.

 

Pekala bir senaryo 25 yıl sonra nasıl ortaya çıkar? Çıkmadık candan umut kesilmez mi? Bu soruların cevabını Judd Apatow, TV Guide’a verdiği röportajda cevaplıyor. L.A. County Museum’da konuşan Apatow, bunca zamandır yazdığı tüm senaryolarda aslında The Simpsons’a yazdığı senaryodan etkilendiğini söyler. Al Jean bunu gazeteden okuyuverir. Hafızasını ve dev arşivini tarayan Al Jean, bir gün Judd Apatow’u arar, müjdeyi verir: “Bölümü çekiyoruz!”

 

Hiçbir zaman yayınlanma imkanı bulamayan bölümün adı; Ben’s New Friend. Bölümde Homer yanlış giden bir hipnoz seansının ardından kendini 10 yaşında bulur ve Bart’ın en iyi arkadaşı haline gelir. Bir daha büyümek istemeyen Homer Simpson’ın ekseninde dönecek olan bölüm 11 Ocak’ta yayınlanacak.