KADINLARA GÖRE EN SEKSİ ERKEK TİPLERİ

KADINLARA GÖRE EN SEKSİ ERKEK TİPLERİ


Birinci Belli Ikinci Kim?


“Kadınlar kötü çocuk sever” diyenler, kadınların kendini ilgiye boğan erkeği başının tacı yapacağını düşünler ve kadınlarla ilgili herhangi bir genellemede bulunmaya çalışan o naif şahsiyetler, öncelikle beyinlerinizi bir fabrika ayarlarına döndürün ve tüm bildiklerinizi arşivlemeden unutun. Ne istediğine karar verme konusunda İstanbul’un bahar havası ile yarışan XX’lerle ilgili siz susun, bilim konuşsun.

University of Pennsylvania’dan Scott Barry Kaufman’ın önderliğindeki bir ekip “Kadınlar Ne İster?” tadında bir araştırma yaptı ve estetikle alakalı yaratıcı meşgalelerle uğraşan erkeklerin kadınlara daha seksi geldiği kanısına vardı. Bu roket bilimi sayılmayan mevzuyu Serge Gainsbourg Jane Birkin’i, Mick Jagger Bianca Jagger’ı kaptığında biz de anlamıştık; sağ olasın Kaufman. Araştırmaya göre kadınların en büyük Aşil Topuğu adonis, biceps ve triceps dilinde master yaparak kadınlarla aynı dili konuşan sporcular.

Kadınların içini kısık ateşte eriten ikinci erkek tipi ise onları spontane road trip’lere götüren sürpriz etkeninin ekmeğini yiyen yaratıcı erkekler. 3, 5 ve 6 numarayı müzikle uğraşan erkeklerin kaptığı listenin 4 numarasına yerleşen tip ise IQ ve EQ’ya aşk yaşatan akıl küpleri. Kişiliklerini fotoğraf yetenekleriyle filtreleyen Mario Testino wannabe’leri yedi numarayı kaparken, onu komik, stil sahibi ve şair ruhlu erkekler takip ediyor.