KIM KARDASHIAN YENİ ÇEKİMİYLE YİNE İNTERNETİ ÇÖKERTECEK

KIM KARDASHIAN YENİ ÇEKİMİYLE YİNE İNTERNETİ ÇÖKERTECEK


çökertme Bizim İşimiz


Geçtiğimiz ay internet giren her eve ve akıllı telefona misafir, binlerce meme’e de konu olan saygıdeğer poposu ile arzı endam eden Kim Kardashian, dediğini yaptı ve  Paper Dergisi kapağıyla interneti yıktı. Önce kalçalarını sonra da madalyonun diğer yüzünü gösteren ve nihayet gündemden düşen Kardashian, bu kez Love Magazine'in kapağında arzı endam etti. 

 

 

Dergi için Transformers tarzı bir transformasyon geçiren Kim Kardashian, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla Şubat ayında yayınlanacak çekiminin ön gösterimini gerçekleştirdi. Steven Klein'ın deklanşöre bastığı ve derginin neredeyse yarısını kaplayan çekimini hayranlarıyla paylaşmak için sabırsızlandığını söyleyen Kardashian, son dönemde yer aldığı dergi kapaklarının aksine giyinik olmasıyla şaşırttı. Styling'ini Katie Grand'in yaptığı ve Kardashian'ı baştan aşağıya vintage Prada ile donattığı çekim, Los Angeles'taki bir motelde 3 gün 3 gece sürdü. 

 

 

 

 

Paper kapağı ile kalçası tepsiden şeftaliye kadar her şeye benzetilen Kim Kardashian'ın, Love Magazine kapağında ise Arap Bacı Kalfa'yla olan benzerliği dikkat çekiyor.