KIYAMET ALAMETİ: JUSTIN BIEBER ÖZÜR DİLEDİ

KIYAMET ALAMETİ: JUSTIN BIEBER ÖZÜR DİLEDİ


O eski halimden eser yok şimdi


Ellen DeGeneres’ın kendisini keşfettiği naif günlerinden eser kalmayan Justin Bieber, geçtiğimiz seneyi hayli çalkantılı geçirdi. Orlando Bloom’la bar kavgasına tutuşan, ırkçı söylemlerde bulunan, Kanye West’in tanrı kompleksine özenip kendini James Dean ile kıyaslayan Bieber, talihsiz sansasyonlar silsilesine 2015’te nokta koymaya karar verdi. Narsist Yunan tanrısı ile mahallenin kötü çocuğunun kokteyl halini andıran Justin Bieber, DeGeneres’ın doğum gününde kendisi için şöhretin başlangıcı niteliğindeki şova konuk oldu ve 29 Ocak’ı kendisine milat ilan etti.

Ellen DeGeneres Show’un 29 Ocak’ta yayınlanan bölümünde tatlı halleriyle şaşırtan Bieber, daha sonra çektiği karanlık videoda kendi içinde yaşadığı farkındalıkla kamuoyunu nasıl biri olduğu konusunda aydınlattı. İnsanların kendisiyle ilgili neler düşündüğü konusunda kendini tedirgin hissettiğini ve uzun zamandır canlı bir şova katılmadığı için heyecanlandığını belirten Bieber, geçtiğimiz 1.5 yılda üzerine yaftalanan sıfatları isminin başından kaldırmak istediğini söyledi. “Ben aslında böyle biri değilim…” diyen Bieber Fever, insanların gerçek hislerini açıklamak istemedikleri zaman olmadıkları biri gibi davrandıklarını ve kendisinin de uzun zamandır bunu yaptığını itiraf etti. Nefret edilen bir halk figürüne dönüşmesinin suçunu birazcık da ergenliğe atan Bieber, eğlence sektöründe bir ergen olmanın zorluğunu, “Anlayamazsınız…” diye özetledi.

Yatak odasında fazlalıklarını saklayan sevgili gibi ışıkları açmayan Bieber, insanın gönül tellerini titreten içten videosuyla “Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır” atasözünü kanıtladı ve bir doğruyla senelerin yanlışını nazarımızda affettirdi.