KÜÇÜK PRENS’İ MİRGÜN CABAS’IN SESİNDEN DİNLEYİN

KÜÇÜK PRENS’İ MİRGÜN CABAS’IN SESİNDEN DİNLEYİN


Seslenen Kitap’in Arşivi Büyüyor


Çocukluğu, gençliği ve hatta yetişkinliği Küçük Prens ile geçenlere müjde…

 

Murat Eken’in Saatleri Ayarlama Enstitüsü’nü, Can Dündar’ın Lüsyen’i, Aret Vartanyan’ın Gerçekten Yaşıyor Musun?’u, Ayşe Kulin’in Dönüş’ü, Cem Mumcu’nun Makber’i seslendirdiği ve daha bilimum eserin yer aldığı arşiviyle Seslenen Kitap, yaklaşık yedi ay önce hayatımıza girdi. Kitap okumak için vakit bulamadığını iddia edenlerin elinden tüm argümanları bir seferde alan Seslenen Kitap, arşivini genişletmeye devam ediyor.

 

Cemal Süreya ve Tomris Uyar’ın dilimize muazzam bir şekilde kazandırdığı, efsane statüsündeki yerini on yıllardır koruyan Antoine de Saint-Exupéry’nin eseri Küçük Prens, Mirgün Cabas tarafından seslendirildi ve Seslenen Kitap’ta yerini aldı. Masumiyetin her sayfada yüzümüze tatlı bir tokat gibi indiği Küçük Prens’i Mirgün Cabas’ın sesinden dinlemek için sizi BURAYA alalım. 

 

Hemen haberi olmayanların sabah neşesi olalım. Küçük Prens’in filmi 7 Ekim’de vizyonda olacak. Marion Cotillard, Jeff Bridges, James Franco, Rachel McAdams, Benicio Del Toro, Ricky Gervais gibi isimlerin yer aldığı filmin ilk fragmanını izlemek için yolunuzun ŞURADAN geçmesi lazım.

 

Seslenen Kitap dünyasında kılavuzsuz kalmamak için sizi bir de BU TARAFTA misafir edelim.