LANA DEL REY DOKUNDUĞUNU KENDİNE BENZETİYOR

LANA DEL REY DOKUNDUĞUNU KENDİNE BENZETİYOR


Hülyalı Sesler Sunar


Şöyle ortaya ince bir çizgi çekilse ve insanlar Lana Del Rey’i sevenler ve sevmeyenler olarak iki gruba ayrılsa; Ultraviolence ve Born to Die’ın ortalama üstü pop kalitesini hesaba fazlasıyla katarız. Safımızı da ona göre belli ederiz. Retro’nun aynadaki yansıması olarak müzik endüstrisinde kendisi için kesinlikle ayrıcalıklı bir yer edindiğini düşündüğümüz, James Franco’nun uğruna film çekmek istediği Lana Del Rey; bir yandan yeni albümünü hazırlarken, diğer yandan da konuk sanatçı kontenjanını doldurmak için hakkını kullanıyor.

Emile Haynie’nin ilk solo albümü We Fall, 24 Şubat’ta yayınlanıyor. Bu albümde Haynie’nin kabarık bağlantı listesi sayesinde Brian Wilson, Kanye West, FKA twigs, Lykke Li ve Charlotte Gainsbourg gibi isimler konuk sanatçı olarak yer alıyor. Bu “Abov!” denilesi güç birleşimine Lana Del Rey de Wait For Life başlığı altında katılıyor.

Adeta Ultraviolence için yaratılmış bu şarkı sayesinde Lana Del Rey’in kıymetini daha iyi anlama şansını yakalıyoruz. Hülyalı vokaller ile gündüz düşlerine dalıyoruz.

Albümün şarkı listesine de bir göz atın.

 

01 Falling Apart [ft. Andrew Wyatt and Bryan Wilson]
02 Little Ballerina [ft. Rufus Wainwright]
03 Wait for Life [ft. Lana Del Rey]
04 Dirty World
05 A Kiss Goodbye [ft. Charlotte Gainsbourg, Sampha, and Devonté Hynes]
06 Fool Me Too [ft. Nate Ruess]
07 Nobody Believes You [ft. Andrew Wyatt and Colin Blunstone]
08 Come Find Me [ft. Lykke Li and Romy Madley Croft]
09 Who to Blame [ft. Randy Newman]
10 Ballerina’s Reprise [ft. Father John Misty and Julia Holter]
11 The Other Side