ROBERT PATTINSON SÖZ KESMEYE HAZIRLANIYOR

ROBERT PATTINSON SÖZ KESMEYE HAZIRLANIYOR


Fka Twigs İle Elektronik Kiz Halayi 


Dört yıl boyunca topu topu beş filmde rol alınca boş zamanlarında bol bol aşk yaşayan, ikisi de birbirinden nevi şahsına münhasır olan Robert Pattinson ve Kristen Stewart çifti neden ayrılmıştı? 2012’de K-Stew’un Snow White and the Huntsman’ın evli yönetmeni Rupert Sanders ile 'An Affair To Remember' isimli yasak aşkı yaşaması üzerine ayrılmıştı. Hayranlarının gönlüne su serpmek suretiyle uzun bir süre bekar kalan R-Patz, geçtiğimiz aylarda dağınık saçlı ve donuk bakışlı erkek seven dünya kadın nüfusunu yasa boğarak FKA Twigs ile yeni bir aşka yelken açtı. 

 

 

Cemiyet hayatının suratı botokslu hanımefendileri kadar tepkisiz Kristen Stewart’tan anlaşılacağı üzere enteresan kişiliklerden hoşlanan Robert Pattinson, FKA Twigs ile ciddi düşündüğünü ise işin içine aileleri sokarak kanıtladı. Keanu Reeves’e rakip olup, vampir DNA’ları sayesinde daima 22 yaşında gözüken Pattinson, FKA Twigs kod adlı Tahliah Barnett'i Noel münasebetiyle ailesiyle tanıştırdı. 

 

 

FKA Twigs'in en geleneksel gelin aday adayı olmadığını kabul eden Pattinson ailesi, Kristen Stewart'la kıyaslayınca gelenin gideni aratmadığını söylemiş olabilir. Klişe magazin programlarından hallice olsa da gerçekten bir yakın aile dostu; Robert Pattinson'ın FKA Twigs'le ciddi düşündüğünü söylüyor. Bekleyelim görelim, düğün de güzel müzik eşliğinde elbet pek acayip haberler doğurur diye düşünüyoruz…