SİNSİ PHOTOBOMBING’İN YENİ ADI: LEONARDO DICAPRIO

SİNSİ PHOTOBOMBING’İN YENİ ADI: LEONARDO DICAPRIO


Oscar'sizlik Leo'ya Yaramadi...


Elimizde Nezih Kırtasiye'den alınma çakma bir Oscar heykeli olsa, allayıp pullayıp adresine postalayacağımız Leonardo DiCaprio'nun son 1 yıldaki fiziksel ve psikolojik değişimine hala akıl sır erdiremiyoruz. Sokak dili tabiriyle "İyice salan" DiCaprio, pişmaniye gibi sakalı ve önünden giderek kendisine yol gösteren göbeğiyle onlarca modeli yanına alıyor ve sık sık partilerde sabahlıyor. İlk başlarda "Kesin yeni filmindeki rolü icabı" diyerek geçiştirdiğimiz bu manzaralar, aradan 1 yıl geçmesine rağmen azalmıyor, artarak devam ediyor.

 

 

"Ağzıyla kuş tutsa Oscar'ı kazanmayanlar" listesinde ilk sıralarda bulunan Leonardo DiCaprio, bu sefer de photobombing'in en sinsi haliyle gündeme geldi. Hollywood ünlülerinin doluştuğu bir etkinlikte 50 Cent'i gözüne kestiren DiCaprio, avının peşindeki avcı kurnazlığıyla doğru anı bekliyor. 50 Cent, Naomi Campbell'la en şekil pozunu verirken, o sırada ikametini rap'çinin arkasına aldıran Leonardo DiCaprio, uzun zamandır karşılaştığımız en sinsi bakışlar eşliğinde photobombing sektöründe yeni bir klasiğe imzasını atıyor.

 

50 Cent ise durumu büyük bir sevinçle karşılıyor ve kendi Instagram hesabı üzerinden "Dünyanın en seksi adamı tarafından photobomb'a uğradım" diyerek mevzu bahis fotoğrafı paylaşıyor.