ŞİRİNLİK DOZU YÜKSEK SEKS EĞİTİMİ

ŞİRİNLİK DOZU YÜKSEK SEKS EĞİTİMİ


Şimdi Tüm Kanallarda


Günün Sorusu: Seks eğitimi çizgi film aracılığı ile verilir mi?

 

Seks üzerine konuşmak kendi başına bir tabu… Çocukların kendi imkanlarıyla cinsellik öğrendiği bir çağda yaşıyoruz. “Seni leylekler, bilemedin şahinler getirdi. Yok yok seni çingenelerden aldık.” açıklamalarıyla büyüyen bir nesil istemediğine karar veren İsveç hükümeti elini taşın altına soktu. İsveç’in TRT’si SVT kanalında yayınlanan çizgi film Bacillakuten, son bölümünde dans eden penis ve vajina ile ekranlardaydı.

 

 

Snoppen Och Snippan isimli eğitici şarkıda geçen sözleri İsveççe bilmeyenler için hemen kısaca tercüme edelim: “İşte penis tam tempo geliyor.”, “Vajina karizmatiktir. Buna inansan iyi olur. Yaşlı bir kadının vajinası bile karizmatiktir.”

 

Hemen bir ironiden bahsedelim. İsveç televizyonunun çocuklar için hazırladığı bu videoyu YouTube’dan izlemek için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor.

 

Çocukların vücutlarını öğrenmesi ve öğrendiklerinden korkmaması için doğru yolun bu olduğuna inanan İsveç hükümetini yürekten tebrik ediyoruz. Cinsellik hakkında konuşmanın yasak olmadığı bir dünyada özgür, sevgi dolu, bilgili, kendine güvenen insanların yetişeceğine inancımız tam.