THE SIMPSONS’IN SON KONUĞU: PHARRELL

THE SIMPSONS’IN SON KONUĞU: PHARRELL


Animasyon Pharrell ile tanışın


‘Couch potato’nun anavatanından çıkan ve 25 yıldır en havalı kanepe pozisyonlarına sahip olan The Simpsons, gündemi yakından takip ederek kapanış kredilerine müzik, sinema ve sanat dünyasından önemli isimleri ekledi. Amerikan ailesinin satirik parodisi, ekranlarda çeyrek yüzyılı geride bırakmasını geçtiğimiz aylarda Family Guy ve Futurama ile misafircilik oynayarak kutladı ve ne yazık ki Rabbi Hyman Krutofski’yi son yolculuğuna uğurladı.

Konuk oyuncular konusunda Oscar’lık bir performans sergileyen ve sürpriz isimlerle kendini sürekli tazelemeye yemin eden The Simpsons, halk arasında feat. Pharrell olarak bilinen Pharrell Williams’ı da sarı benizliler kasabası Springfield’da ağırlamaya hazırlanıyor. Vivienne Westwood şapkasıyla 2014’e damga vuran Pharrell Williams, 8 Şubat’ta yayınlanacak ‘Walking Big & Tall’ isimli bölümde rivayete göre kasabaya yeni bir marş yazacak.

Kariyer çeşitliliği konusunda James Franco’ya yaklaşan Pharrell’in The Simpsons performansını ve Springfield’in yeni marşını merakla bekliyoruz…