YENİ STEVE JOBS FİLMİNDEN SON DAKİKA GELİŞMELERİ

YENİ STEVE JOBS FİLMİNDEN SON DAKİKA GELİŞMELERİ


Kim, Kiminle, Nerede Steve Jobs Filmi Çekiyor?


Ashton Kutcher’ın oynadığı Jobs filminin hafızalardaki yerini bir an önce silmek için yola çıkan yeni Steve Jobs filminin yılan hikayesine dönmesi üzerine birçok şey yazılabilir. Fazlasıyla büyük bir proje olarak senaryosu Aaron Srokin’e, yöntemen koltuğu ise Danny Boyle’a teslim edilen filmin asıl sıkıntısı, Jobs’u kimin oynayacağıydı. Christian Bale’in rolü kaptığı haberleri ajanslara “Son dakika gelişmesi” olarak düştü. Ardından Bale’in bu rolden çekildiği açıklandı. Daha sonrasında ise onlarca adayın ismi zikredildi. Rol son olarak Michael Fassbender’ın kucağında kaldı. Ek olarak Steve Wozniak’ı da Seth Rogen’ın oynayacağı haberleri paylaşıldı. Yeni Steve Jobs filminin kadro detayları şimdilik bunlar…

Peki film ne zaman çekilmeye başlanacak? Cevap hazır; filmin çekimleri başladı!

Yeni Steve Jobs filminin çekimleri çok özel bir lokasyonda sürüyor. Los Altos, Kaliforniya’daki 2066 Crist Drive’da bulunan ve zamanında Steve Jobs’un yaşadığı evde başlayan çekimlerin Nisan ayında farklı lokasyonlara taşınması planlanıyor. Bu evin film ve Apple için fazlasıyla büyük bir önemi var. Zira; ilk Apple bilgisayar bu evin garajında Steve Jobs tarafından üretildi.

Ashton Kutcher’lı faciamsı denemeden sonra bu mega büyük prodüksiyonun kaderinin şekillenmeye başlaması bizleri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Umarız sonucunda sinema salonlarından büyük bir keyifle ayrılır ve teknoloji dünyasının dahilerinden birini hakkıyla anma fırsatını yakalarız.