BENEDICT CUMBERBATCH DÜNYAEVİNE GİRDİ

BENEDICT CUMBERBATCH DÜNYAEVİNE GİRDİ


Cumberbunnies'lerin acı günü


Kalp kırıklığı kamu spotu: Bu yazı orantısız Benedict Cumberbatch hayranları için sarsıcı unsurlar içermektedir. Yazıyı okuduktan sonra, inkar hali, depresyon belirtileri, ağlama krizleri, yoğun melankoli gibi belirtiler gözlemlerseniz, en yakın arkadaşınıza ya da terapistinize başvurun. Nacizane tavsiyemiz; yazıyı okumadan önce beş paket mendil ve serotonin seviyenizi normale döndürecek kadar çikolatayı hazır bulundurun.

Ryan Gosling ve Justin Timberlake’i baba, George Clooney ve Brad Pitt’i damat yapan anaç karma, Hollywood’un bir bekarını daha ellerimizden aldı. Annesinin İngilizliği yayması için dünyaya getirdiği, iç eriten yamuk gülüşü, iç geçirten mavi gözleriyle içi dışı her yeri güzel Benedict Cumberbatch, uzatmalı sevgilisi ve sonbaharda doğması beklenen çocuğunun annesi Sophie Hunter ile Sevgililer Günü’nde evlendi.

Kasım ayında nişanlanan ve nişanlarını The Times gazetesi aracılığıyla burjuvalıklarına yakışır biçimde duyuran çift, 40 davetlinin katıldığı mütevazı bir törenle Isle of Wight’taki Mottistone’da dünyaevine girdi. 40 davetlinin arasında Martin Freeman a.k.a. Dr. Watson, Tom Hiddleston ve Keira Knightly gibi isimler vardı. 2009 yılında Burlesque Fairytales setinde tanışan ikili, St. Peter ve St. Paul’s Kilisesi’ndeki törenden sonra Mottistone Manor’da samimi bir davete ev sahipliği yaptı.

Sherlock’taki replikleriyle beynimizi fetheden, Parade’s End’deki röfleli saçlarıyla bile gözümüzden düşmeyen, şiir gibi aksanıyla kulağımıza halaylar çektiren Benedict Cumberbatch, dünya çapındaki Cumberbunnies’leri gözleri yaşlı bırakarak evliler kervanına katıldı. Hayırlısı olsun.