BENEDICT CUMBERBATCH, EVE’İ ANIYOR

BENEDICT CUMBERBATCH, EVE’İ ANIYOR


Günün ağlatan mektubu


Benedict Cumberbatch, 14 yaşında hayatını kaybeden Sherlock hayranı için mektup kaleme aldı.

Her ölümün erken olduğu konusunda hemfikiriz. Fakat bazen öyle haberlerle karşılaşıyoruz ki boğazımıza olabilecek en büyük yumruk oturuyor, yutkunmakta zorluk çekiyoruz. 28 haftalık doğan ve doktorların yaşamasına olasılık vermediği Eve Sheperd, savaştı ve hayatta kalmayı başardı. Doğduğu günden beri nefes alma güçlüğü çeken Eve, 14 yıllık yaşamı boyunca 200 ameliyat geçirdi ve maalesef geçtiğimiz hafta aramızdan ayrıldı.

Büyük bir Sherlock hayranı olan Eve’in cenazesinde Sherlock’un müziği çaldı ve cenazeye katılanlar Sherlock Holmes’un ikonik şapkasını taktılar. Cenazeye davet edilen Benedict Cumberbatch, taziyelerini bir mektupla illetti.

Benedict Cumberbatch mektubunda “Eve’in ailesine en derin taziyelerimi sunuyorum. Birini bu kadar genç yaşta kaybetmek ve hayatı boyunca onun sağlığı için savaşmak fedakarlığın ötesinde olmalı. Onun sevgisi ve hayranlığını her zaman hatırlayacağım. Keşke orada olsaydım fakat Eve’in sevdiği dizinin çekimlerindeyim. Tanrı ruhunu şad etsin. Tüm iyi dileklerimle, Benedict xxx” dedi.