BİLGİSAYAR KLAVYESİYLE ÇALIYORUZ: HARDER BETTER FASTER STRONGER

BİLGİSAYAR KLAVYESİYLE ÇALIYORUZ: HARDER BETTER FASTER STRONGER


Kim demiş bir Daft Punk kolay yetişmiyor diye


Kaskları yüzünden hakkında üretilen şehir efsaneleri bitmeyen hatta insan olmadıklarından tutun da, kendi konserlerine bile gelmedikleri söylenen muhteşem Fransız ikili Daft Punk’ın müzik tarihine 3D kalemle yazılası şarkısı Harder, Better, Faster, Stronger yayınlanmasının üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen popülerliğini korumaya devam ediyor.

Bir döneme vurduğu damgası hala silinmeyen şarkının onlarca farklı versiyonu, içinde geçtiği onlarca film, derisine kazılı yüzlerce insan, arkasında bıraktığı 1oo kadar da leşi olduğunu biliyoruz.

Malik Dellidj isimli bir programcı elektronik müziğiye bambaşka bir yön veren ikilinin kim bilir ne kadar zamanda yaptığı şarkıyı bilgisayar klavyesinde çalınabilecek kadar basit hale getirip önümüze sunarak içimizdeki Daft Punk’ı uyandırıyor. Hem de Denizli horozunu öttürerek.

16 tane tuşa basarak kendi Harder, Better, Faster, Stronger versiyonunu yaratabileceğiniz siteye şuradan ulaşabileceğiniz gibi şuradan da Daft Punk’a geniş yer veren Eden filmiyle ilgili habere ulaşabilirsiniz. Hemen hatırlatalım, Eden !f Film Festivali kapsamında gösterilen filmlerden biri.