ÇOCUKLARIN ÇİZİMLERİNİ YÜCELTMEK: THE MONSTER PROJECT

ÇOCUKLARIN ÇİZİMLERİNİ YÜCELTMEK: THE MONSTER PROJECT


Çocukla çocuk olacaksak böyle olalım


Çocukla çocuk olmak kalıbını layığıyla yerine getiren The Monster Project‘ten haberdar olmak için oldukça güzel bir gün. Kasveti haftanın ilk iş günüyle çarpan arsız Lodos yüzünden gerim gerim gerilen bünyelerinize sakinleştirici katacak oluşum, dünyanın en katıksız ve en naif hayal gücünden ilham alıyor. Yaşımız ilerledikçe sıradanlaşan hayallerimizin temellerinin özgünlük çimentosuyla atıldığı çocukluk yıllarına saygı duruşu niteliğindeki The Monster Project, zamanında hepimizin en iyi arkadaşı olan renk renk boya kalemlerinin yaratıcılığımızla kol kola dolaştığı anlara dönüyor.

Birbirinden farklı tasarımcılar tek ve güzel mi güzel bir amaç için bir araya geliyor. Çocuklara insanoğlunun yaşam kaynağı olan hayal gücünün önemini idrak ettirebilmek… Bunun için başvurdukları yol ise küçük eller & büyük beyinlerden çıkan çizimleri daha da yüceltmek.

İlkokul çağındaki çocukların potansiyellerini fark edebilmeleri açısından altın değerindeki bu projede elde edilen çizimler illüstratörlerin farklı teknikleriyle tekrar yorumlanıyor ve eserlerin gerçek sahiplerine geri gönderiliyor.