DAWSON’S CREEK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

DAWSON’S CREEK GERİ Mİ DÖNÜYOR?


I don't want to wait...


Cnbc-e’nin Kanal E olduğu 1998 yılında hayatımıza giren ve arkadaşın sevgilisine göz dikmenin mübah olduğunu öğreten dizi Dawson’s Creek, Amerikan gençlik dizilerinin de bildiğiniz üzere en ünlülerinden… 6 yıl, 128 bölüm boyunca Capeside’a tanrı misafiri olduğumuz dizide, kasabanın yoksul ve azimli kızı Joey, durumdan bihaber naif Dawson’a aşık olur. Dawson, New York’tan gelen ve Crazy/Beautiful’daki Kirsten Dunst’a benzeyen Jen’e tutulur. Pacey, zaten Joey’e derin hisler besliyordur ve seneler içinde dizide aşkın geri dönüşümü tekrar tekrar işlenir ve bu döngü sinir bozana kadar devam eder de eder…

Paula Cole’un I Don’t Want to Wait şarkısını beynimize kazıyarak bize çok önemli hayat dersleri öğretmeyen dizinin ekranlara geri dönebileceği yavaş yavaş konuşulmaya başlandı. US Weekly ile röportajında konuya sıcak baktığını belirten Katie Holmes a.k.a. Joey, köprünün altından çok sular geçtiğini ve ana karakterlerden birinin öldüğünü; fakat tanrıdan umut kesilmeyeceğini söyledi.

Hollywood’un bize öğrettiği bir şey varsa o da; ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı.

Dedikodulara cevabımız ise: “I don’t want to wait for our lives to be over. I want to know right now what will it be. I don’t want to wait for our lives to be over. Will it be yes or will it be…”