HBO’DAN RÜYA TAKIMI: TOM HANKS, BRAD PITT, EDWARD NORTON

HBO’DAN RÜYA TAKIMI: TOM HANKS, BRAD PITT, EDWARD NORTON


Yeni mini dizi için seferber oldular


Televizyon dünyasına sunduğu yapımlarla bağımlılığı bizler için zorunlu ders haline getiren HBO, baş döndürücü yeni sezon ders programına oldukça güçlü bir üye daha ekliyor. 1800’lü yıllarda bizzat ABD Başkanı Thomas Jefferson tarafından görevlendirilen ünlü kaşifler Lewis ve Clarke’ın bol “İlk sağdan dönmeli” hikayesini altı bölümlük bir mini dizi haline getirmeyi planlayan kanala yapımcı koltuğunda Hollywood’un birinci sınıf isimleri eşlik edecek.

Casey Affleck’in Meriwether Lewis’i, Matthias Schoenaerts’in ise William Clark’ı canlandıracağı dizinin sağlam arkasını oluşturacak kişiler; Tom Hanks, Brad Pitt ve Edward Norton olacak. Band of Brothers’ın da yazarlığını yapan Stephen Ambrose’un Undaunted Courage isimli kitabından uyarlanacak projenin çekimlerine önümüzdeki yaz aylarında başlanacak. Yayınlanma tarihi ile ilgili olarak ise HBO’nun ağzından şimdilik laf alamadık.

Bu projenin haricinde Tom Hanks’in farklı bir proje için Steven Spielberg’le beraber HBO’yu mesken tuttuğunu hatırlatalım.