HOLLYWOOD’UN EN YETENEKSİZLERİ DE BELLİ OLDU

HOLLYWOOD’UN EN YETENEKSİZLERİ DE BELLİ OLDU


Gecenin şampiyonu Kirk Cameron


Akademi Ödülleri’nin kazananları, hüsrana uğrayanları ve en olay yaratanlarının hikayeleri dönmeye devam ederken, Hollywood’un en kötülerinin sahiplerini bulduğu Razzie Ödülleri de dün gece sahiplerini buldu.

Akademi’nin aksine, senenin en kötü yapımlarının ödüllendirildiği gecenin yıldız filmi Ninja Turtles, The Legend of Hercules ve Transformes’ı geride bırakmayı başaran Saving Christmas oldu. İzleyicilerden aldığı oylarla kavuştuğu 1.4 puanla, ‘Keloğlan Kara Prens’e Karşı’ filmini bile geride bırakarak IMDB tarihinin en kötüsü olmayı da başaran film, aday olduğu 6 daldan En Kötü Film, En Kötü Senaryo, En Kötü Erkek Oyuncu dalları dahil toplam 4 ödülle geceyi tamamladı.

Geceye damgasını vuran filmin başrol oyuncusu Kirk Cameron ve egosunun ayrı olarak da ödüllendirildiği gecenin diğer büyük kazananı ise aday olduğu 3 kategoriden Sex Tape ve Other Woman filmlerindeki performansıyla yalnızca En Kötü Kadın Oyuncu ödülünü kapan Cameron Diaz oldu. Gözlerimiz geçen sene yer aldığı yapımlarla neredeyse tüm ödülleri toplayan Adam Sandler’ı arasa da kendisi bu seneyi ödülsüz kapattı.