İSVEÇ, DANIEL RADCLIFFE’E SİGARAYI BIRAKTIRIYOR

İSVEÇ, DANIEL RADCLIFFE’E SİGARAYI BIRAKTIRIYOR


Bir millet aracı oluyor


Harry Potter ile bir nesli büyütmeyi başaran Daniel Radcliffe’in sigarayı bırakması için baskılar artıyor.

Eğer genç bir aktörseniz, bir nesil sizinle birlikte büyümüşse, milyonlarca insanın vaktinde kahramanı olmuşsanız bazı haklarınız elinizden alınıyor. Çünkü cüzdanınızda kimliğinizin hemen yanında örnek insan kartınız bulunmakta. Siz örnek olduğunuz gerçeğini ne kadar dikkate almasanız da, insanlar size bu görevinizi her zaman hatırlatacaktır. İnsanların duyarlı yönünün son hedefi Daniel Radcliffe oldu.

Milli büyücümüz, seçilmiş kişimiz Harry Potter’a can veren Daniel Radcliffe; uzun zamandır sigara tiryakisi. Daniel Radcliffe’in Harry Potter kimliğinin milyonlarca hayranı olduğunu bilen İsveç halkı, internet üzerinden oyuncunun sigarayı bırakması için destek kampanyası başlattı.

Peer Pressure isimli siteye giriyorsunuz ve Daniel Radcliffe’e kısa bir mektup kaleme alıyorsunuz. Oyuncuya neden sigarayı bırakması gerektiğini söylüyorsunuz. Böylece Adı Anılmaması Gereken Kişi’yi oyundan çıkaran Harry Potter’ımızın sağlığını koruyorsunuz ve onun bizim için yaptıklarının karşılığını veriyorsunuz. Kampanyanın başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek.