JOHNNY DEPP’İN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI GELDİ!

JOHNNY DEPP’İN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI GELDİ!


Dünyaevinin yeni sakinleri


Kalp kırıklığı kamu spotu: Bu yazı Johnny Depp hayranları için sarsıcı unsurlar içermektedir. Yazıyı okuduktan sonra, inkar hali, depresyon belirtileri, ağlama krizleri, yoğun melankoli gibi belirtiler gözlemlerseniz, en yakın arkadaşınıza ya da terapistinize başvurun. Nacizane tavsiyemiz; yazıyı okumadan önce beş paket mendil ve serotonin seviyenizi normale döndürecek kadar çikolatayı hazır bulundurun.

Hollywood’un gözleri sürmeli yakışıklısı, sarhoşken dili en tatlı sürçeni, çocukken dergi promosyonu posterleriyle odalarımızı boy boy süsleyeni Johnny Depp… George Clooney gibi uzatmalı nişanlılığa inanan; ancak nüfus cüzdanındaki iki hecesine kurban olduğumuz ‘bekar’ statüsünü 2 senelik Lori Anne Allison evliliği dışında başarıyla koruyan Johnny Depp dünyaevine girdi.

Geçtiğimiz hafta dedikoduları yapılan ama fotoğrafları medyaya sızmadığından dünya çapındaki hayranlarının kalbinde bir yastıklık umut bırakan Johnny Depp ve Amber Heard’ün düğün fotoğrafları milyonlarca kalbi kırarak People tarafından yayınlandı. Los Angeles Evlendirme Dairesi’ndeki resmi nikahı, damadın Bahamalar’daki özel adasında gerçekleşen samimi kutlama takip etti. Davetliler, 2 gün 3 gecelik bir Bahamalar tatili eşliğinde Depp ve Heard çiftinin düğününde arzı endam etti. Amber Heard’ün baş nedimesi kız kardeşi olurken, Depp’in sağdıcı 12 yaşındaki oğlu Jack’ti.

Depp’in de dünyaevine girmesiyle Hollywood müzmin bekarlarının son kalelerinden biri de çökmüş oldu.