KANYE WEST VE YENİ OYUNU: “CANIM ANAM”

KANYE WEST VE YENİ OYUNU: “CANIM ANAM”


Yok satmayacak


Kanye West, gün geçtikçe Taksim’in ünlü siması Cenk’e benzeyen açıklamalarıyla, saçmalamada çıtayı yerinden çıkarıp güzelce kırmayı başardı.

Paris, New York, Los Angeles farketmeksizin röportaj verdiği her coğrafyada boş konuşmanın dozunu günden güne arttıran prodüktör, yeni bilgisayar oyunu açıklamasıyla, aklı başında olan herkese “Ah ya.” dedirtti.

Birkaç gün önce haftalık saçmalamasyonunu, The Breakfast Club radyo programında gerçekleştiren West, Only One şarkısı için bir oyun hazırladığını belirtti. Buraya kadar bir sorun yok. Sorun, oyunun içeriğiyle ortaya çıkıyor. West’in Paul McCartney ile stüdyo arkadaşı olduğu Only One şarkısını, 2007’de yağ aldırma ameliyatı esnasında çıkan komplikasyonlardan dolayı kaybettiği annesine yazdığını ve 2008’de bu kalp kırıklığıyla ürettiği, insanın kalbini elde çitileye çitileye yıkayan 808s & Heartbreak albümünün de bu üzücü olaydan beslendiği bilinen hakikatler. Şu güne kadar bilinmeyen ise; Kanye West’in yeni oyununda annesinin başrolde olacağı ve oyunu oynayacak kullanıcıların oyundaki misyonunun, West’in annesini cennetin kapılarından geçire geçire cennete ulaştırması gerektiği…

Okuduklarınıza inanmıyorsanız aşağıdaki videoda beyefendi 55. dakikadan sonra ciddi ciddi anlatıyor.