KARTVİZİT TANIMINI YENİDEN YAPAN TASARIMLAR

KARTVİZİT TANIMINI YENİDEN YAPAN TASARIMLAR


İçinizdeki Patrick Bateman’ı dinleyin


İyi bir kartvizit sayesinde gerektiğinde ofis ortamlarındaki görünmez tahta oturabilir, American Psycho’daki Patrick Bateman’a özenirseniz ise işi çok daha sevimsiz boyutlara taşıyabilirsiniz. O yüzden iş hayatının ilk intibadaki en önemli unsurlarından biri olan kartvizite karşı ayarında bir sevgi beslemeniz yerinde olacaktır. “Düz Adam” etiketini kolayca üstünüze almanıza sebep olabilecek bir kartvizitle asla ciddi düşünmeyin. Ama ayarı kaçırıp kartvizitle genel anlamda da ciddi düşünmeyin. Farklı tasarımcıların elinden çıkan kartvizitlere bakın, ilham alın, kafanız rahatlasın.

Canva Design School öğrencilerinin elinden çıkan hepsi de ayrı güzel ve yaratıcı kartvizitlere bakın. Kåğıdın fikir ve tasarımla buluş olduğu, iş hayatınızın orta yerine ve cüzdanınıza bağdaş kuran kartvizitlerin hangi sınırları aşabileceğine tanıklık edin.

Akıllıca bir tasarım işin içine girdiğinde kartvizitlerin Orta Çağ’dan Uzay Çağı’na geçiş yaptığını görmek son derece heyecan verici. Eline sağlık Canva Design School.