MARVEL SİNEMA DÜNYASININ YENİ YILDIZI: SPIDER-MAN

MARVEL SİNEMA DÜNYASININ YENİ YILDIZI: SPIDER-MAN


Avengers'ın arkası artık daha sağlam


Uzun yıllardır spekülasyon çorbasına dönen Spider-Man’in Marvel tarafından beyazperdeye aktarılması hayali sonunda gerçek oldu. Özellikle çizgi roman hayranları icin fazlaca önemli bu gelişmeyle birlikte Spider-Man’in Marvel evreninde kendi filmlerine kavuşması ve Avengers’ın yeni filmlerinde yer alması için bir engel kalmadı.

Bildiğiniz üzere Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın başrolünde oynadığı serilerle daha evvelden Sony tarafından sinemaya aktarılan Spider-Man, hayran kitlesinin büyük bir çoğunluğunca hayal kırıklığının sözlük karşılığı olarak tarif ediliyordu. Süper kahramanın kendi özünü daha iyi tanıyan Marvel tarafından sinemaya aktarılacak olması, bu hayal kırıklığının önümüzdeki yıllarda giderilmesi adına çok önemli bir gelişme.

2017 yılında solo filmiyle karşımıza çıkacak Spider-Man, ilk Marvel evreni kesişmesini yüksek ihtimalle Captain America: Civil War’da gerçekleştirecek. Şunu da belirtelim; Andrew Garfield’ın farklı bir oyuncuyla yer değiştirebileceği ihtimali de konuşuluyor.