MARVEL’DE KİM, KİMİNLE, NEREDE?

MARVEL’DE KİM, KİMİNLE, NEREDE?


Süper kahraman dediler, evlendirmediler


Değişen hayat standartları, yeni insanlarla genişleyen çevre, bir tıkla yatağa götüren mobil uygulamalar derken, “Nasıl olsa hazırda bekleyen çok” inancıyla birlikte duygusal ilişki yaşamak, mutlu olmak için çaba göstermek, birçoğumuz için boşa kürek çekmek anlamına gelir oldu.

Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki, kimin kiminle beraber olduğunu, arkadaş gruplarında kimlerin flörtleştiğini, sarhoş bir gecenin sabahında kimlerin aynı yatakta uyandığını yakalamak oldukça zor. Okulun popüler kızı Merve’yi Peyote’de yakışıklı sınıf arkadaşı Mert ile sarmaş dolaş gördükten iki hafta sonra, aynı Merve’nin Instagram profilinde #love etiketiyle paylaştığı fotoğrafta Mango poşetlerini taşıttığı Orkun’u görünce şaşıramıyor, bu esnada ne yaptığını merak ettiğimiz Mert’i stalk’layınca, eski kız arkadaşı Selin’e döndüğünü anlıyor ama bir “Aaaa!” bile diyemeden hayatımıza geri dönüyoruz. İşte bunlar hep Gossip Girl.

Tek bildiği yemek, içmek ve üremek olan biz insanlar, yatak ve gönül ilişkisi yaşamak için bunca gelgit yaşarken üstün güçlere sahip süper kahramanlarda durumlar nasıl acaba? WebHostingBuzz, Marvel’in süper kahramanları arasındaki flört, sex ve duygusal aktiviteler haritasını çıkartarak onların da tıpkı bizler gibi fani olmasa da, entrikasever bireyler olduğunu gözler önüne seriyor.