MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ

MÜZİK DÜNYASINDA HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ


Dersinizi günü gününe çalışın


74 is the New 24 isimli yeni albümüyle 30 yıl aradan sonra pause tuşuna basılı solo albüm kariyerinin play tuşuna basmaya hazırlanan eski toprak Giorgio Moroder’ın en büyük kozlarından biri Kylie Minogue. Konuk sanatçılarla tıka basa albümünde yeni Donna Summer’ını arayan Moroder’a Right Here, Right Now’da eşlik edecek Minogue, müzik videosuyla da gözlerimize hitap ediyor. Bir Fever değil, ama yine de canın sağ olsun Kylie’ciğim.

 

90’lar sonunda yıllık izne çıkan ve bir daha haber alınamayan Britpop, kimi zaman çöldeki vaha misali karşımızda belirebiliyor. Bu etkiyi gösterebilen gruplardan biri de Superfood, İlk albüm Don’t Say That’le eğlenceyi Pi sayısı kabul eden İngiliz grup, enerjide damping yapan şarkısı You Can Believe için video yayınladı.

 

Chillwave yetkili kuruluşu Tropics, yeni albümü Rapture’la bizleri gündüz düşlerine sürüklemeye devam ediyor. Bu gündüz düşlerinin kaçı gerçekleşir bilinmez ama albümle aynı adlı şarkının videosu ile bir tatlı huzur almanız gayet mümkün.

 

Yeni albümü Dear Tommy ile melankoliye demir attırmaya hazırlanan Chromatics, Sevgililer Günü’nde teşrif edecek kaydı öncesi promosyona abanmaya devam ediyor. Ufak sürprizlerle dinleyicilerinin kalbine giden yolu yarılamayı başaran Portland’lı grup, Hand In The Dark’ın yayınlanmamış bir versiyonunu boca etti.