SEVDİĞİM GRUBA “EMO!” DEDİLER

SEVDİĞİM GRUBA “EMO!” DEDİLER


Birsevgi/nefret Ilişkisi


Bir grubu çok seviyorsunuz ama grubun emo olup olmadığından emin değilsiniz. Kalbinizde o şüpheyle yaşamak artık zor geliyor. O zaman Is This Band Emo? imdadınıza yetişecek.

Ülkemizin “emo” kavramıyla olan imtihanı oldukça dikenli bir yolda gerçekleşti. A Takımı’ından Flash TV’nin tüm programlarına kadar hemen hemen her köşe başından “Emo nedir, emo kime denir?” soruları fışkırıyordu. Sokak röportajları emo’yu açıklamaya çalışan insanların akan terleriyle yıkanıyordu. Hal böyle olunca emo sevmek, emo aleminden yar edinmek siyah poşette gerçekleşmesi gereken bir durum halini aldı.

Gizli gizli dinlediğiniz, “Ulan bunlar hep hayattan nefret ediyorlar. Her bu grubu dinlediğimde gözüme sürmeler süresim, saçımı yarın yokmuşçasına tepelere dikesim geliyor. Yoksa…” dedirten grupların emo olup olmadıklarından emin olmak için Is This Band Emo? sitesi hizmete açıldı.

Emo seven ve emo sevenlerin dostu olan Washed Up Emo tarafından servis edilen Is This Band Emo? sitesine grubun ismini yazıyorsunuz ve anında grubun emo olup olmadığını öğreniyorsunuz, yetmiyor emo olmayan grupların neden emo olmadıklarını öğreniyorsunuz. Şimdi Brand New düşünsün, Good Charlotte düşünsün.