SEVGİLİ BULMAK İÇİN FACEBOOK’A REKLAM VERİN, RAHAT EDİN

SEVGİLİ BULMAK İÇİN FACEBOOK’A REKLAM VERİN, RAHAT EDİN


facebook, lovebook, reklamlama, facebook reklamları


Markaların kendilerini duyurmak için kullandığı Facebook reklamlarını, sizin çıkarınız için kullanan servis: Lovebook.

Birinin elini tutmaya, sarılıp ısınmaya en ihtiyaç duyulan kış zamanlarının Sevgililer Günü ile kesiştiği noktadayız. Senenin ruhumuzu doyurmaya en muhtaç olduğumuz günlerini yaşıyoruz. İşletme dilinde anlatmaya çalışırsak, şu an piyasada inanılmaz bir ihtiyaç var ve hepimiz biliyoruz ki piyasada açık varsa hemen doldurulur. Bu açığı yakalayan ve insanların sosyal medya kullanım alışkanlıklarını analiz eden, CJ James yepyeni bir reklamlama kampanyasıyla karşınızda.

CJ James, kendini profesyonel bir çöpçatan olarak tanımlıyor. İnsanların sayesinde yeni aşklara yelken açmasıyla mutlu olduğunu söyleyen James’in yüzü işin ekonomi boyutunda da gülüyor. Sevgili bulmak isteyen insanlara Facebook yolunu açan James’in servisinin adı Lovebook. Lovebook’un belirli paketlerinden ihtiyacınıza uygun olanı seçiyorsunuz ve taliplerinizin sizi bulmasını bekliyorsunuz. Fiyatları 15 ile 60 dolar arasında değişen paketlerin isimleri; First Date, Lovebug ve Casanova. Paketi aldıktan sonra James yaşınıza uygun, ortak beğenilere sahip olduğunuz insanları hedefleyerek sizin yerinize Facebook’a reklam veriyor ve müstakbel kısmetlerinizin radarına giriyorsunuz.

Yaklaşan Sevgililer Günü uğruna yeni çıkan bir deterjan markası gibi haber kaynağında arzı endam etmek istiyorsanız, durduğunuz hata.