YENİ MUSE ALBÜMÜ DRONES’UN ALTI İYİCE ISINIYOR

YENİ MUSE ALBÜMÜ DRONES’UN ALTI İYİCE ISINIYOR


Bu gelen Matt Bellamy ve orkestrasının sesi


Bu yıl içinde yayınlanması beklenen yeni Muse albümünün kayıtlarının bittiği grup ve menajerleri Tom Kirk tarafından doğrulandı. Yine rock’ın bilim-kurgu köşesine vuracağını tamin ettiğimiz İngiliz üçlü bizleri şaşırtmayarak yeni albümün ismini Drones koydu. Günümüzün ağızlara en çok sakız edilen teknolojik gelişmelerinden biri olan drone’ların, Matt Bellamy ve arkadaşları tarafından karşımıza hangi şekillerde çıkarılacağını ise henüz bilmiyorduk. Bu konu da yavaş yavaş belirginleşmeye başladı.

Yeni Muse albümü Drones’un artwork’ünden çok önemli bir sanatçı sorumlu olacak. Daha evvelden U2, Ramones, Marilyn Manson ve Ozzy Osbourne gibi isimler için yaptığı görsel/video çalışmalarıyla tanınan Matt Mahurin, 7. Muse albümünün görsel işlerinden sorumlu olduğunu Instagram hesabından duyurdu.

Instagram hesabından Drones başlıklı bir dosyanın görüntüsünü paylaşan ve bu dosyanın içinde bilim-kurgu dans üçlüsünün yeni albümüyle ilgili görsellerin yer aldığını belirten sanatçı, 2012 çıkışlı The 2nd Law’dan beri yeni Muse albümü bekleyen bünyeleri heyecanlandırmayı başardı. Drones’un ayak sesleri duyulmaya başlandı.