ADRIEN BRODY’NİN 7 YILDIR YENİDEN DEKORE ETTİĞİ TARİHİ EVİN HİKAYESİ

ADRIEN BRODY’NİN 7 YILDIR YENİDEN DEKORE ETTİĞİ TARİHİ EVİN HİKAYESİ


Adrien Brody'nin bilinmeyen yüzüne tanıklık edin


Oynadığı karakterleri çoğu zaman yaşamasıyla kariyerindeki basamakları bir bir çıkan ve 2002 yılında kazandığı En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ıyla başarısını pekiştiren Adrien Brody’yle ilgili bilinmeyen gerçeklere hoş geldiniz…

Yetenekli oyuncunun kendisini, 7 yıl evvel satın aldığı bir eve adadığını biliyor muydunuz? Ev dediysek, bahsettiğimiz şey 2+1, metroya yürüme mesafesinde bir daire değil.

2007 yılında, New York’ta bulunan tarihi bir bina olan Stone Barn Castle’ı satın alan Brody’nin amacı çok basitti… O zamanki kız arkadaşı Elsa Pataky’le beraberliğini bu harika evle taçlandırmak istiyordu. Ama işler Brody’nin istediği gibi gitmedi. Evvela Pataky’den ayrılan (Elsa Pataky, 2010’da Chris Hemsworth’le evlendi) aktör, 2008 tarihli filmi Brothers Bloom’un ardından büyük bir bunalıma girdi. Bunalımının ilacı ise, oturduğu evde saklıydı.

7 yıl boyunca Stone Barn Castle’ı yeniden dekore ederek huzuru bulmaya çalışan Adrien Brody’nin hikayesi, siftahını SXSW Festival’da yapan bir belgesele konu oldu. Evi dekore ettiği uzun zaman zarfı içerisinde hem kendine meydan okuyan, hem de aradığı huzuru bulan Adrien Brody, zor zamanlarında kendini farklı alanlardaki uğraşlara adamayı seçenlere ilham olabilir.

Tam halini en kısa zamanda izlemek istediğimiz belgeselin fragmanı ektedir.