APPLE WATCH SAYESİNDE KALAN ÖMRÜNÜZÜN SÜRESİNİ GÖRECEKSİNİZ

APPLE WATCH SAYESİNDE KALAN ÖMRÜNÜZÜN SÜRESİNİ GÖRECEKSİNİZ


Cenazemize de bekleriz...


Gelecek ay piyasaya çıkacak Apple Watch, “Apple ne yapsa yerim.” diyen güruhu fazlasıyla heyecanlandırıyor. Kimileri ise Apple’ın bu hareketini fazlasıyla gereksiz buluyor.

Halihazırda, piyasadaki birçok akıllı saatin tekrarı gibi duran cihazı diğerlerinden ayıracak en büyük özelliğin, bünyesinde bulunduracağı mobil uygulamalar olduğunu düşünüyoruz. İlgi çekici olmaya aday Apple Watch uygulamalarından biri de Life Clock. Peki nedir, ne değildir bu Life Clock?

Başlıkta da belirttiğimiz üzere bu uygulama ile kalan ömrünüzün ne kadar olduğunu göreceksiniz. Haliyle tanrıcılık oynamaya niyetlenmeyen Life Clock’un amacı, sizleri motive etmek. Yaşam tarzınız, tükettiğiniz yiyecek ve içecekler vb. bilgileri paylaştığınız Life Clock, bu bilgilerden yola çıkarak sizlere kalan ömrünüzün süresini söyleyecek. Kimileri için fazlasıyla moral bozucu olacağını tahmin ettiğimiz bu girişim, hayat tarzınızı iyileştirmeniz/kötüleştirmeniz durumunda sürekli olarak kendini güncelleyecek.

Sizden alacağı bilgilere göre bünyenize uygun tavsiyelerde de bulunacak mobil uygulamanın fazlasıyla ilgi göreceğini düşünüyoruz.