AVUSTRALYA’DAKİ PENİS EV YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

AVUSTRALYA’DAKİ PENİS EV YENİ SAHİBİNİ ARIYOR


4 oda, 1 penis


Mimar Stan Symonds, bugüne kadar birçok projeye imza attı. Ama bu projelerin arasından biri, diğerlerine oranla daha fazla ön plana çıkmayı başardı. Hayal gücünün götürdüğü yere giden Symonds, 1958’de Sidney’de bir ev tasarladı. Bu ev, kuş bakışı bakıldığında akıllara ilk olarak penisi getiriyordu. Tasarımını yaparken, mimarın aklında gerçekten de bir penis mi vardı? Bilemiyoruz…

Sidney’deki ev, geçmişten günümüze hiçbir değişime uğramadan gelmeyi başardı ve halk arasında “Penis ev” olarak anıldı. Bu çok özel ev, an itibarıyla satışa çıktı. 1204 metrekarelik Sherwin House isimli bina, 1.1 milyon dolarlık fiyatını karşılayabilecek alıcılarını şurada bekliyor.

Eğer Avustralya’nın yükselen değeri Sidney’de bir ev sahibi olmak istiyorsanız ve bu evin şeklinin penisi andırması en büyük hayalinizse, artık hedefinize bir adım daha yaklaşmış durumdasınız.

“Alan memnun, satan memnun” demeyi çok istediğimiz evin yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun diyor ve kendisine ev hediyesi olarak penis şeklinde olmayan herhangi bir şey satın almak istiyoruz.