EMOJILER BİLGİSAYAR KLAVYESİNİ FETHEDİYOR

EMOJILER BİLGİSAYAR KLAVYESİNİ FETHEDİYOR


Bilgisayarda emoji qeyfi


Kelimelerin tüm kifayetini yitirdiği durumlarda Hızır gibi imdamıza yetişen emoji’ler, akıllı telefonlarımızın vazgeçilmez sevimli karakterleri olduğunu kabul ettik ve onları olduğu gibi bağrımıza da bastık. Onlara öyle alıştık ki, iş mail’lerimizde bile kendimizi emoji ararken bulabiliyoruz.

Malumunuz, ana ocağına dönmek için şafak sayan asker gibi yeni emoji’lerin çıkacağı günü iple çekiyoruz. Bu esnada, Kickstarter’da başlatılan bir kampanya ihtiyacı olan bütçeyi bulabilirse, emoji’leri bilgisayarlarımızda da kullanabileceğiz. Şunu da söylemek de fayda var; bu emoji klavye yalnızca Mac’lerde kullanılabilecek.

Oakland menşeli Disk Cactus isimli teknoloji ve tasarım firmasının imzasını taşıyan Emoji Keyboard, Q klavyenizin üstüne yapıştırılan büyük bir sticker ile harfleri emojilere çeviriyor. Mac’inizde emoji keyfi yaşamak için tek yapmanız gereken, klavyenin programını bilgisayarınıza indirmek.

Bilgisayar ekranınızı ve haliyle yazışmalarınızı panayıra çevirmesi muhtemel klavye sticker’ının kampanyasına katkıda bulunmak isterseniz, sizleri şöyle alalım.