FOODIE DICE İLE YEMEK YAPMAYI ŞANSA BIRAKIN

FOODIE DICE İLE YEMEK YAPMAYI ŞANSA BIRAKIN


Mutfakta düşeş menüler


Muhtemelen sadece hafta sonları mutfağa girenler yemek yapmanın çok keyifli bir etkinlik olduğunu söylerler. Köri soslu tavuk, yanına pirinç pilavı, bir de yeşilliklerden salata yaptın mı oldu bu iş…

Her kalem eteğin altına giyilen stiletto gibi sürekli aynı yemek ve garnitür çeşitlerini kombinlemekten sıkıldıysanız, tavladan çıkıp yatak odalarını keyiflendiren zarların yemek versiyonlarıyla mutfağınıza renk katabilirsiniz.

Kickstarter kampanyası olarak başlayan Foodie Dice‘ın çıkış noktası; her gün ne pişireceğini düşünmekten bunalan iki kız kardeşin güçlerini birleştirip işe biraz da oyun katarak bu sıkıcı rutini eğlenceye çevirmesine dayanıyor.

Altı yüzünde de farklı yemekler olan ve beş zarla oynanan oyun, her türlü damak tadına ve beslenme tarzına hitap ediyor. Protein, karbonhidrat, sebzeler ve pişirilme şekli gibi başlıklar altında toplanan zarları, arzu ederseniz mevsimlere göre de seçebiliyorsunuz.

Kickstarter’daki hedeflerine ulaşmayı başaran yaratıcı kız kardeşler, yemek zarlarını kendi internet siteleri üzerinden satışa çıkardılar. Ülkemizden de sipariş kabul eden siteye buradan ulaşabilir, yemekle ilgili fantezilerinizi Foodie Dice suretiyle hayata geçirebilirsiniz. Haydi afiyet olsun!