GEY JAMES FRANCO, GEY OLMAYAN JAMES FRANCO İLE RÖPORTAJ YAPTI

GEY JAMES FRANCO, GEY OLMAYAN JAMES FRANCO İLE RÖPORTAJ YAPTI


Kafalar kafalar...


Oyuncu, yönetmen, yapımcı, öğretmen, şair, biraz komi, part-time model, bazen de türkücü ve yazar olarak Amerikan ekonomisinin yüzde 85’ini oluşturan James Franco, gündemden düşmüyor, düşemiyor… Günde iki haberi çıkmadıkça uykuları kaçan James Franco, gündem yaratmak için Lana Del Rey’e sosyal medyada aşk mektupları yazıyor, hayır işi adı altında poposunu açıyor ve reşit olmayan kızlara Instagram yorumları üzerinden yürüyor. Franco, kaynakları tükendiği takdirde Instagram’ı, takipçilerine narsizm dersleri vermek için kullanıyor ve bizi gül cemalinden mahrum bırakmıyor.

Geçtiğimiz yıl New York Times röportajı esnasında Scott Haze ve kendisi için iki farklı araç çağıran bir asistana “Tek araç yeterli, zaten aynı yerde yaşıyoruz.” diyen Franco için Jacob Berstein, “Bu kadar yakın iki kişiyi yalnızca arkadaş olarak tanımlamak yanlış olur.” demişti. O gün bugündür basının ve Franco’nun hayranlarının aklındaki “James Franco gey mi?” sorusunu sanatçı, FourTwoNine Magazine için gerçekleştirdiği röportajda yanıtladı. James Franco’nun kendi kendisine yaptığı röportajda soruları bazen gey Franco, bazen de gey olmayan Franco sordu.

Gey olmayan James Franco’nun “Gey misin?” sorusuna net bir cevap vermeyen gey Franco, “Sanatımda gey, günlük yaşantımda ise gey olmadığımı düşünüyorum. Aslında günlük hayatımda da iş cinsel ilişkiye gelene kadar geyim, yani aslında gey olmadığım söylenebilir. Bu sizin gey kelimesini ne şekilde tanımladığınıza da bağlı. Eğer gey kiminle seks yaptığınızla ilgiliyse, gey değilim.” dedi. İnsanların kendini bir kalıba sokamamasından hoşlandığını belirten Franco, bunun kendisine oyun oynama fırsatı verdiğini söyledi. Gey James Franco’nun ‘Gay New York’ diye bir şiir yazdığı röportajın tamamı için sizi şöyle alalım.