GOOGLE, KOKTEYL TARİFİ VERİYOR

GOOGLE, KOKTEYL TARİFİ VERİYOR


Google çeşnili Martini alır mıydınız?


Cumartesi geceleri şarabın hamallık olduğunu düşünenlerin imdadına koşan White Russian, Cosmopolitan, Martini, Bloody Mary ve Mojito’lar artık Google’ın özel tarifleriyle mutfağınızı en sevdiğiniz bara çevirecek gibi görünüyor.

Teknoloji devi Google, içine milyarlarca şeyi sığdırdığı minik arama kutusunun yeni özelliğini tanıttı. Bir ünlünün boyunu sorduğunuzda kendisi doğurmuş gibi cevabını yapıştıran, bir yerin fotoğrafını koyduğunuzda koordinatlarına kadar çıkartan Google, artık favori kokteylinizin nasıl yapıldığını sorduğunuzda en ufak ayrıntısına kadar cevabını verecek. Twitter’dan paylaştığı görselle “Google Search ile kendi barmeniniz olun.” mesajını veren şirket, kokteyl sevenleri halaya davet ediyor.

Her aradığınızı bulabildiğiniz Google’ın kokteyl tariflerine ulaşmak için ise tabii ki Google Search mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Cumartesi gecesi evde kokteyl yapmak istediğiniz zaman barmen arkadaşınızı aramak yerine tüm bilgileri eksiksiz alabileceğiniz can dostunuz Google, mobil uygulamasında getirdiği bu yenilikle zaten bildiği tariflere biraz görsel, biraz kendi sihirli dokunuşlarını katarak yine gönül kazanmayı başarıyor.